Wie ben ik

Hallo iedereen en welkom op mijn site!

Ik zal me kort even aan u voorstellen.  Mijn naam is Paul Beyers en ik woon in de gemeente Kalmthout.  Een dorp in het noorden van de provincie Antwerpen en door u misschien wel gekend van het Arboretum of natuurpark ‘Kalmthoutse Heide’.

Verder ben ik iemand die zich graag bezig houdt met sport en muziek.

Je kan me dan ook regelmatig terugvinden op mijn fiets, op een voetbalveld, in de fitness maar ook op een concert of leuk festival.

De meeste mensen zullen mij wellicht omschrijven als goedlachs, sportief, sociaal en altijd klaar voor een babbeltje.  Vooral dat laatste is iets wat ik dan ook zeer graag doe.  Luisteren naar mensen, praten met hen, iets betekenen en een verschil kunnen maken…het zijn zaken die mij bezig houden en ze wekken steeds mijn interesse!

Relatiecoach, life coach, praktische psychologie, sekscounselor, psychosociale risico’s… dit zijn slechts enkele van de cursussen en opleidingen die ik reeds ondernam.  Verder volg ik graag bijscholingen en infosessies hierrond om up-to-date te blijven met nieuwe invalshoeken en ontwikkelingen.

Na verschillende jaren wikken en wegen is dan ook de beslissing gevallen om dit op zelfstandige basis te gaan verder zetten.  Dit gebeurt dan ook in een sereen en huiselijk kader, teneinde een aangename open sfeer te creëren.   Dus wees welkom en ik kijk er alvast naar uit om u van dienst te kunnen zijn!

Paul